Arama

Fenerbahçe'den Çarpıcı Transfer Hamlesi! "Serdar Aziz, Emre Mor ve Samet Akaydın..

11/09/2024 14:13 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:10 | Okunma Sayısı : 4604 | F Savcı


Fenerbahçe'den Çarpıcı Transfer Hamlesi! "Serdar Aziz, Emre Mor ve Samet Akaydın..

Fenerbahçe’de yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncular, Süper Lig kulüplerinin ilgi odağı oldu. Özellikle Serdar Aziz, Emre Mor ve Samet Akaydın, sarı-lacivertlilerin kadro planlamasında yer bulamamalarına rağmen, diğer takımların gözdesi haline geldi. Fenerbahçe, bu üç oyuncuyu elden çıkarmayı planlarken, transfer dönemi kapanmadan önce Süper Lig ekiplerinden ciddi teklifler alındı.

 

Tecrübeli stoper Serdar Aziz, yeni sezonda teknik direktör morinho'nun planlarında yer almıyor. Ancak Serdar, birçok Süper Lig kulübünün radarına girmiş durumda. Eyüpspor, Sivasspor ve Hatayspor, deneyimli savunmacıyı kadrolarına katmak için sıraya girdi. Özellikle Hatayspor, Serdar için ciddi bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Kulüpler, Fenerbahçe’nin bu transferde belirleyeceği koşulları değerlendirmeye almış durumda.

 

Bir diğer gözden çıkarılan isim ise Emre Mor. Yetenekli kanat oyuncusu, geçen sezon Fenerbahçe’ye büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen istikrarlı bir performans sergileyemedi. Ancak Süper Lig’de yetenekleriyle dikkat çeken Emre için talipler hızla çoğaldı. Hatayspor, hem Serdar Aziz hem de Emre Mor için Fenerbahçe’ye resmi tekliflerini sundu. Bunun yanı sıra Sivasspor da Emre Mor'u kadrosuna katmak için harekete geçti. Bu iki kulübün Emre’yi yeniden çıkışa geçirmek amacıyla büyük çaba sarf ettiği belirtiliyor.

 

Fenerbahçe’nin satmayı düşündüğü üçüncü isim ise Samet Akaydın. Geçen sezonun ortasında takıma katılan Samet, beklentileri tam anlamıyla karşılayamasa da Süper Lig’deki diğer kulüplerin dikkatini çekmeyi başardı. Çaykur Rizespor, Samet’i transfer etmek için Fenerbahçe ile temas kurdu ve resmi teklifini sundu. Rizespor’un, genç savunmacı için yaptığı teklifin Fenerbahçe yönetimi tarafından değerlendirildiği ifade ediliyor.

 

Bu üç oyuncunun durumu, Fenerbahçe’nin transfer stratejisine göre şekillenecek. Süper Lig kulüplerinin yoğun ilgisi altında bulunan Serdar Aziz, Emre Mor ve Samet Akaydın’ın geleceği, bu hafta içinde netlik kazanacak. Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala, Fenerbahçe’nin bu üç oyuncu için gelen teklifleri değerlendireceği ve kulüplerle görüşmelere devam ettiği belirtiliyor. Özellikle Süper Lig kulüpleri, bu oyuncuların transferini bir an önce sonuçlandırmak istiyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar