Arama

Rıza Çalımbay, Fenerbahçeli Yıldızı Kadrosuna Katmak İstediğini Duyurdu!

11/09/2024 17:45 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:24 | Okunma Sayısı : 1088 | F Savcı


Rıza Çalımbay, Fenerbahçeli Yıldızı Kadrosuna Katmak İstediğini Duyurdu!

Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Habertürk Spor'a verdiği röportajda hem takımın yaşadığı zorlukları hem de transfer hedeflerini değerlendirdi. Çalımbay, özellikle Fenerbahçeli Emre Mor ve Trabzonsporlu Enis Bardhi’yi kadrosuna katmak istediklerini belirtti.

 

Takımın geçirdiği zor günlerle ilgili konuşan tecrübeli teknik adam, "Hatayspor’un yaşadığı sıkıntılar beni buraya getiren en büyük etken oldu. Böyle zorlu dönemlerde birçok takımda çalıştım ve elimden gelenin en iyisini yapmaya her zaman hazır oldum. Hatayspor’da da başarıya ulaşacağımıza inanıyorum," dedi.

 

ABOUBAKAR AÇIKLAMASI

 

Takımın transfer ihtiyacına da değinen Çalımbay, özellikle forvet hattında eksiklikler olduğunu belirtti. Aboubakar hakkında ise, "Aboubakar, birlikte çalıştığımız ve çok beğendiğimiz bir oyuncu. Takıma büyük katkı sağlayabilecek yetenekte. Eğer tam konsantre olur ve kendini verirse çok başarılı olacaktır," ifadelerini kullandı.

 

BEŞİKTAŞ'A KIZGIN DEĞİLİM

 

Çalımbay, Beşiktaş’taki ayrılık sürecine de açıklık getirerek, "Beşiktaş ile olan dönemi geride bıraktım, kimseye bir kırgınlığım yok. Ben her zaman Beşiktaşlıyım ve asla kulüpten kopmam. Ancak şu anda tek odak noktam Hatayspor'u en iyi noktaya taşımak," şeklinde konuştu.

 

EMRE MOR VE ENİS BARDHI HEDEFTE

 

Rıza Çalımbay, transfer listesinde yer alan isimlerle ilgili de net konuştu. Fenerbahçe'den Emre Mor ve Trabzonspor'dan Enis Bardhi’yi kadrolarına katmak istediklerini belirten Çalımbay, "İki oyuncuyu da çok istiyoruz. Özellikle Emre Mor, bize büyük katkı sağlayabilecek bir futbolcu. Ancak bu transferler gerçekleşir mi, henüz kesin değil. Cuma gününe kadar transferleri sonuçlandırmak istiyoruz," diyerek sürecin hızla ilerlediğini dile getirdi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar