Arama

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'na Alternatif Olarak Hollanda'dan Yeni Bir İsim Getiriyor!

26/08/2024 13:04 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:51 | Okunma Sayısı : 4547 | F Savcı


Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'na Alternatif Olarak Hollanda'dan Yeni Bir İsim Getiriyor!

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Alternatifi Olarak Hollanda'dan Yeni Bir İsimle Görüşüyor

Süper Lig'in 3. haftasında Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup ederek liderliğe yükselen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İngiliz kulübü Brighton ile transfer görüşmelerine devam eden Ferdi Kadıoğlu'nun olası ayrılığına karşı alternatifler arayan Fenerbahçe, Hollanda Eredivisie Ligi'nden Owen Wijndal'ı gündemine aldı.

Owen Wijndal Fenerbahçe'nin Listesinde

Habertürk'ün haberine göre, Fenerbahçe'nin radarındaki sol bek oyuncusu Ajax'tan Owen Wijndal. 24 yaşındaki Hollandalı oyuncu, Ajax'ın satış listesinde yer alıyor ve geçtiğimiz sezonu Belçika ekibi Royal Antwerp'te kiralık olarak geçirdi. Ajax, Wijndal için 12 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli talep ediyor, ancak şu ana kadar yapılan teklifler Ajax'ı tatmin etmedi.

Fenerbahçe'nin Transfer Stratejisi ve Wijndal'ın Durumu

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun transferi sonrası birkaç ek transfer yapmayı planlıyor. Wijndal'ın transferi, Ajax'ın belirlediği bonservis bedeli ve diğer kulüplerin yapacağı tekliflere bağlı olarak şekillenecek. Fenerbahçe'nin Ajax ile pazarlık süreci ve Wijndal'ın durumu, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Wijndal'ın Kariyeri ve Sözleşmesi

Futbola AZ altyapısında başlayan Owen Wijndal, Temmuz 2022'de Ajax'a 10 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Ajax ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Wijndal, Hollanda A Milli Takımı'nda 11 kez forma giydi ve ülkesinin alt yaş milli takımlarında da görev aldı.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar