Arama

Fenerbahçe'nin Yeni Sol Bek Transferi Açıklandı

26/08/2024 14:22 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:00 | Okunma Sayısı : 1966 | F Savcı


Fenerbahçe'nin Yeni Sol Bek Transferi Açıklandı

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu Alternatifi: Owen Wijndal

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Brighton ile transfer görüşmelerini sürdüren Ferdi Kadıoğlu'nun olası ayrılığı sonrası sol bek arayışlarını hızlandırdı. Sarı-lacivertli kulüp, Hollanda'nın Ajax takımında oynayan Owen Wijndal'ı gündemine aldı.

Fenerbahçe, Owen Wijndal'ı İstiyor

Fenerbahçe, Hollanda Eredivisie ekibi Ajax'ta forma giyen Owen Wijndal'ı transfer listesine aldı. Habertürk'te yer alan bilgilere göre, 24 yaşındaki sol bek oyuncusunun transferi için Ajax'ın belirlediği bonservis bedeli 12 milyon Euro olarak açıklandı. Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'nun satışından elde edeceği gelirle bu transferi gerçekleştirmeyi planladığı belirtiliyor.

Transfer Görüşmelerinin Kritik Noktaları

Fenerbahçe'nin Ajax ile yürüttüğü pazarlıklar, Wijndal'ın transferi için kritik bir rol oynayacak. Ajax'ın 12 milyon Euro'luk bonservis talebi, transfer sürecinde belirleyici bir etken olacak. Fenerbahçe'nin yanı sıra Avrupa'nın diğer kulüplerinin de Wijndal için teklif sunması, oyuncunun geleceğini etkileyecek faktörler arasında bulunuyor.

Sözleşme ve Kariyer Detayları

Owen Wijndal, futbol kariyerine AZ altyapısında başladıktan sonra Temmuz 2022'de Ajax'a transfer oldu. Geçen sezonu Belçika'nın Royal Antwerp takımında kiralık geçiren Wijndal'ın Ajax ile 2027'ye kadar sözleşmesi devam ediyor. 7 Ekim 2020'de Hollanda A Milli Takımı formasını giyen Wijndal, şimdiye kadar 11 kez milli oldu ve alt yaş kategorilerinde de Hollanda'yı temsil etti.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar