Arama

Fenerbahçe KAP’a Bildirdi

19/08/2024 19:32 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:57 | Okunma Sayısı : 8544 | F Savcı


Fenerbahçe KAP’a Bildirdi

Miguel Crespo Fenerbahçe'den Başakşehir'e Transfer Oldu!

Fenerbahçe, Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo'nun Başakşehir'e transfer olduğunu resmen açıkladı. Sarı-lacivertli kulüp, yaptığı duyuruda Crespo'ya bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür ederken, kariyerinde başarılar diledi.

Kulübün açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "2021-2022 sezonundan itibaren formamızı giyen oyuncumuz Miguel Crespo, Başakşehir Futbol Kulübü’ne transfer olmuştur. Bugüne kadar formamız altında verdiği emekler için kendisine teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz."

Başakşehir ile 3 Yıllık Sözleşme

Başakşehir Futbol Kulübü de Crespo transferini resmen duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, Portekizli oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Açıklamada, "Kulübümüz, Portekizli futbolcu Miguel Crespo ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Crespo'ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz," ifadelerine yer verildi.

Crespo'nun Fenerbahçe Kariyeri

2021 yılında Portekiz’in Estoril takımından Fenerbahçe’ye transfer olan 27 yaşındaki Crespo, sarı-lacivertli formayla 80 maça çıktı. Bu süreçte 5 gol ve 7 asistle takımına katkı sağladı. Geçen sezonun ikinci yarısını ise İspanyol ekibi Rayo Vallecano’da kiralık olarak geçiren Crespo, Başakşehir’e transferiyle birlikte Süper Lig’de kariyerine devam edecek.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar