Arama

Fred’in Sahalara Dönüş Tarihi Belli Oldu!

19/08/2024 15:59 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:00 | Okunma Sayısı : 2501 | F Savcı


Fred’in Sahalara Dönüş Tarihi Belli Oldu!

Fenerbahçe’de Fred'in Dönüş Tarihi Belli Oldu!

Süper Lig’in 2. haftasında Göztepe ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de, sakatlığı bulunan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred’in sahalara dönüş tarihi netleşti. İşte detaylar...

Zorlu Göztepe Maçı ve Sakatlık Krizi

Fenerbahçe, Göztepe karşısında ilk yarıyı 2-0 önde tamamlamasına rağmen, son dakikalarda yediği golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Maçın ardından moraller bozulurken, sarı-lacivertli ekibin en önemli isimlerinden Fred’in sakatlığı taraftarlar arasında büyük merak konusu oldu.

Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Lugano’ya karşı oynadığı ve 2-1 kazandığı rövanş maçında sakatlanmıştı. Yapılan kontrollerde Fred'in sağ diz iç yan bağlarında hasar tespit edildiği duyurulmuştu.

Dönüş Tarihi Kesinleşti

Sakatlığı nedeniyle 3-4 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Fred, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Göztepe maçının kadrosuna dahil edilmişti. Ancak bu karşılaşmada süre almayan 31 yaşındaki futbolcunun sahalara dönüş tarihi netleşti.

Milliyet'in haberine göre, Fred, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak Çaykur Rizespor maçında sahada olacak. Karşılaşma 25 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te başlayacak.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 2 maçta görev alan Fred, 1 asistlik performans sergiledi. Brezilyalı orta saha oyuncusunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor ve güncel piyasa değeri 17 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar