Arama

Fenerbahçe Medina'yla Yetinmedi, Arjantin'de Yeni Hedefler Peşinde!

14/09/2024 19:44 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:15 | Okunma Sayısı : 1440 | F Savcı


Fenerbahçe Medina'yla Yetinmedi, Arjantin'de Yeni Hedefler Peşinde!

Fenerbahçe, Boca Juniors'tan 15 milyon dolara Cristian Medina'yı transfer ettikten sonra Arjantin'de yeni yetenekler peşinde koşmaya devam ediyor. Scout ekibinin Arjantin'de Medina'nın maçlarını izlerken, başka oyuncuları da mercek altına aldığı ve üç isim hakkında olumlu rapor sunduğu öğrenildi.

 

LİSTEDE ZENON İLK SIRADA

 

Medina'nın takım arkadaşı Kevin Zenon, Fenerbahçe'nin radarına giren ilk isim. 23 yaşındaki sol kanat oyuncusunun performansı scout ekibi tarafından çok beğenildi. Zenon, bu sezon çıktığı 33 maçta 4 gol ve 7 asistle dikkat çekti.

 

DİĞER HEDEFLER: GALARZA VE GOMEZ

 

Fenerbahçe'nin izlediği diğer isimler ise Tallares'te forma giyen 22 yaşındaki ön libero Matias Galarza ve Velez Sarsfield'ın 21 yaşındaki stoperi Valentin Gomez. Galarza, bu sezon Genk'ten Arjantin'e transfer olmuş ve scout ekibi tarafından alternatif isimler arasında gösteriliyor. Gomez ise 1.80 boyuyla stoper pozisyonunda görev alırken, bu sezon 25 maçta 1 gol kaydetti.

 

GELECEĞE YATIRIM

 

Fenerbahçe'nin, Ali Koç başkanlığındaki yönetiminin ara transfer döneminde ya da yeni sezonda ihtiyaç duyulması halinde bu üç oyuncuyu öncelikli hedef olarak belirlediği belirtiliyor. Sarı-lacivertliler, yıldız transferlerin yanı sıra genç yeteneklere de yatırım yapmayı sürdürüyor. Medina'nın ardından Zenon, Galarza, Gomez ve Hoffenheim'dan Umut Tohumcu, Fenerbahçe'nin geniş transfer listesinde yer alan isimler arasında.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar