Arama

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısındaki ilk 11'i netleşti!

15/09/2024 10:42 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:05 | Okunma Sayısı : 1277 | F Savcı


Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısındaki ilk 11'i netleşti!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak. Mücadele, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak ve BeIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemi ise Halil Umut Meler olacak.

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'de çıktığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan topladı ve maç fazlasıyla lider konumda bulunuyor. Kasımpaşa ise bu zorlu mücadelede teknik direktör Sami Uğurlu'nun cezası nedeniyle takımını sahada yalnız bırakacak. Uğurlu, Konyaspor maçının ardından aldığı 7 maçlık ceza nedeniyle Fenerbahçe karşısında da kulübede yer almayacak.

Muhtemel 11'ler:

Kasımpaşa: Giannotis, Winck, Opoku, Yasin, Rodrigues, Gökhan, Sadiku, Hajradinovic, Aytaç, Ben Ouanes, Nuno Costa.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Becao, Oosterwolde, İsmail, Fred, Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko.

Osayi-Samuel sakatlığı devam ediyor:

Fenerbahçe'nin Nijeryalı oyuncusu Bright Osayi-Samuel, sakatlığı nedeniyle bu mücadelede yer alamayacak. Oyuncunun bileğindeki sakatlık henüz düzelmedi ve Kasımpaşa deplasmanında forma giymesi beklenmiyor.

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa deplasmanındaki performansı:

Fenerbahçe, Kasımpaşa ile Süper Lig'de bugüne kadar deplasmanda 20 kez karşılaştı. Bu maçlardan 18'ini sarı-lacivertli ekip kazanırken, 2 maçı Kasımpaşa kazandı. Beraberliğin çıkmadığı bu mücadelelerde Fenerbahçe 55 gol atarken, kalesinde 16 gol gördü.

En farklı skorlar:

İki takım arasındaki en farklı galibiyeti 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya karşı deplasmanda 6-0'lık skorla aldı. Kasımpaşa'nın Fenerbahçe karşısındaki en büyük zaferi ise 2009-2010 sezonunda Kadıköy'de oynanan ve seyircisiz gerçekleşen maçta aldığı 3-1'lik galibiyetti.

Son 10 maçın karnesi:

Fenerbahçe, Kasımpaşa ile oynadığı son 10 Süper Lig maçında 9 galibiyet alırken, yalnızca 1 mağlubiyet yaşadı. Bu süreçte sarı-lacivertli ekip rakip filelere 28 gol atarken, kalesinde ise 10 gol gördü.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar