Arama

Fenerbahçe Orta Sahada Güç Tazeledi: Transfer Hızı Kesilmiyor

10/09/2024 09:47 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:57 | Okunma Sayısı : 3071 | F Savcı


Fenerbahçe Orta Sahada Güç Tazeledi: Transfer Hızı Kesilmiyor

Fenerbahçe, Boca Juniors'la Medina İçin Anlaştı, Arjantin Pazarına Hız Kesmiyor

Fenerbahçe, Cristian Medina transferini Boca Juniors ile anlaşmaya vararak büyük ölçüde tamamladı. Ancak sarı-lacivertlilerin Arjantin'deki genç yetenek avı hız kesmeden devam ediyor. Güney Amerika'dan gelecek yeni yıldızları radarına alan Fenerbahçe scout ekibi, 20 yaşındaki Christian Ordonez için de olumlu rapor sundu. Başkan Ali Koç, genç orta saha için Sportif Direktör Mario Branco'yu görevlendirdi.

Medina Transferinde Mutlu Son

Boca Juniors'lı Cristian Medina'nın transferi için uzun süren görüşmeler sonucunda iki kulüp prensip anlaşmasına vardı. 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun ocak ayında Fenerbahçe'ye katılması bekleniyor. Medina'nın ardından, sarı-lacivertlilerin Arjantin'deki bir başka genç yetenek için de harekete geçtiği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Yeni Hedefi: Christian Ordonez

Arjantin pazarındaki arayışını sürdüren Fenerbahçe, gözünü Velez Sarsfield forması giyen Christian Ordonez'e dikti. Sarı-lacivertli kulübün, 20 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusunu uzun süredir takip ettiği ve yönetimin Ordonez için harekete geçmeye hazırlandığı belirtiliyor.

Enzo Fernandez'e Benzetiliyor

Ordonez, oyun stiliyle Enzo Fernandez'e benzetiliyor. Avrupa futboluna damga vuran ve Chelsea'ye transfer olan Enzo Fernandez gibi, Ordonez de Fenerbahçe'nin yanı sıra Porto ve Benfica gibi Avrupa devlerinin radarında. Özellikle Benfica, Arjantinli yetenekleri kadrosuna katmada başarılı bir geçmişe sahip.

Yeni Sözleşme İmzalamadı

Christian Ordonez'in Velez Sarsfield ile olan sözleşmesi 2025'te sona eriyor. Genç oyuncu, kulübün yaptığı yeni sözleşme teklifini henüz kabul etmedi. Velez, sezon sonuna kadar sözleşme yenilenmezse, 20 yaşındaki yıldızını ocak ayında satma kararı alabilir.

Bu sezon Velez formasıyla 30 resmi maça çıkan Ordonez, 1 gol ve 4 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar