Arama

Fenerbahçe'ye Kasımpaşa Maçı Öncesi Şok: 3 Kritik Eksik!

15/09/2024 11:29 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:20 | Okunma Sayısı : 2201 | F Savcı


Fenerbahçe'ye Kasımpaşa Maçı Öncesi Şok: 3 Kritik Eksik!

Fenerbahçe’de Kasımpaşa Deplasmanı Öncesi 3 Kritik Eksik! İşte Sahaya Çıkması Beklenen İlk 11...

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Fenerbahçe, önemli bir deplasman mücadelesi için Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli ekip, 15 Eylül Pazar günü saat 17.00’de Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda sahaya çıkacak. Karşılaşma, tecrübeli hakem Halil Umut Meler’in yönetiminde gerçekleşecek.

Kasımpaşa karşılaşması, Fenerbahçe’nin ligdeki liderliğini sürdürmek adına büyük önem taşıyor. Ancak bu kritik mücadele öncesinde sarı-lacivertlilerde yaşanan eksikler, teknik direktör Jose Mourinho ve ekibinin planlarını zora sokuyor.

3 ÖNEMLİ EKSİK

Fenerbahçe’de üç önemli isim bu zorlu deplasmanda forma giyemeyecek. Sakatlığı devam eden Bright Osayi-Samuel iyileşme sürecini tamamlarken henüz takımla çalışmalara başlayamadı. Aynı şekilde, sezon başında kadroya katılan Alexander Djiku tam anlamıyla hazır durumda değil ve bu maçta kadroya alınması beklenmiyor. Öte yandan, yeni transfer Filip Kostic de fiziksel kondisyon açısından henüz takımın seviyesine ulaşmış değil, bu nedenle onun da Pazar günü sahada yer alması öngörülmüyor.

MUHTEMEL İLK 11

Jose Mourinho'nun kadro seçiminde bu eksikler nedeniyle rotasyona gitmesi bekleniyor. Fenerbahçe’nin Kasımpaşa karşısına çıkacak muhtemel 11’i ise şöyle şekilleniyor:

Kalede Livakovic, savunmada Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Rodrigo Becao ve Jayden Oosterwolde dörtlüsü görev alacak. Orta sahada İsmail Yüksek ve Fred, hücuma yönelik oyun kurucu olarak Dusan Tadic. Sağ kanatta Allan Saint-Maximin, sol kanatta ise Sebastian Szymanski, forvette ise tecrübeli golcü Edin Dzeko forma giyecek.

Fenerbahçe’nin bu önemli deplasmanda nasıl bir performans göstereceği ve eksik oyuncuların yokluğunun takım üzerinde nasıl bir etki yaratacağı merakla bekleniyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar