Arama

Ferdi Kadıoğlu'nda sıcak gelişme!

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanşında sahasında Lille ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Devler Ligi'ne katılma şansını kaybetti. Sarı-lacivertli ekipte, Ferdi Kadıoğlu sakatlığı nedeniyle Lille maçında forma giyemedi. Ancak milli futbolcu hakkında dikkat çeken bir Manchester United gerçeği gün yüzüne çıktı. İşte ayrıntılar...

15/08/2024 09:22 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:46 | Okunma Sayısı : 3480 | F Savcı


Ferdi Kadıoğlu'nda sıcak gelişme!

DEVLER LİGİ HAYALİ SONA ERDİ

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanşında Kadıköy'de Lille ile 1-1 berabere kalarak Devler Ligi'ne veda etti. İlk karşılaşmayı Fransa'da 2-1 kaybeden sarı-lacivertliler, bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını yitirdi. Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasından devam edecek.

FERDİ KADIOĞLU'NDA YENİ GELİŞMELER

Fenerbahçe'de transfer dönemi sadece yeni oyuncularla değil, mevcut kadrodaki yıldızların geleceğiyle de gündemde. Bu isimlerin başında İngiltere Premier Lig ekiplerinin radarında olan Ferdi Kadıoğlu geliyor.

LILLE MAÇINDA SAHADA YOKTU

Milli futbolcu, Lille ile oynanan rövanş maçında sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Lille ile oynanacak maç öncesinde Ferdi Kadıoğlu, arka adalesinde yaşadığı gerilme nedeniyle kadrodan çıkarılmıştır" denildi.

SON TEKLİFLER GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Ferdi Kadıoğlu'na Premier Lig'den gelen son teklifler de ortaya çıktı. Skorer'in haberine göre, Manchester United ve Brighton, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için tekliflerini sundu. Kadıoğlu'nun da İngiltere'ye transfer olma fikrine sıcak baktığı belirtiliyor.

MANCHESTER UNITED GARANTİ ÜCRETTE ÖNDE

Manchester United'ın teklifi, garanti ücret açısından Brighton'ın önerisinin üzerinde. Brighton ise daha fazla bonus sunuyor, ancak her iki teklif de Fenerbahçe yönetimi tarafından yeterli bulunmadı. Tekliflerde artış yapılması halinde transferin gerçekleşebileceği konuşuluyor.

UNITED'IN GÜCÜNÜ ARTIRAN İSİM: JIM RATCLIFFE

Manchester United, 2023'ün sonlarına doğru İngiliz milyarder Jim Ratcliffe tarafından %25 hisseyle satın alındı. Ratcliffe'ın finansal desteği, kulübün transfer hamlelerini güçlendiriyor. Forbes'a göre, Ratcliffe'ın serveti 16,5 milyar dolar civarında.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar