Arama

Transfer tamamlandı! Orta sahada yeni isim: Sofyan Amrabat

Sofyan Amrabat'ın transferi resmen duyuruldu. Süper Lig devlerinin peşinde olduğu Faslı futbolcuya imzayı attıran takım belli oldu. İşte Sofyan Amrabat transferinde yaşanan önemli gelişme...

15/08/2024 08:43 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:55 | Okunma Sayısı : 2567 | F Savcı


Transfer tamamlandı! Orta sahada yeni isim: Sofyan Amrabat

Süper Lig ve Avrupa transfer piyasasında heyecan dorukta. Kulüpler, kadrolarını yıldız isimlerle güçlendirmek için yoğun mesai harcarken, gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri de Sofyan Amrabat oldu.

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Manchester United'da geçiren Faslı orta saha oyuncusu, sözleşmesinin bitimiyle Fiorentina'ya geri döndü. 27 yaşındaki oyuncu, Fiorentina'ya veda etmeye hazırlanırken, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer yarışına girmesi rekabeti kızıştırdı. Ancak, Amrabat’ın yeni adresi belli oldu.

SOFYAN AMRABAT TRANSFERİ TAMAMLANDI!

Geçen sezon Premier Lig ekibi Manchester United'da forma giyen Sofyan Amrabat, Fiorentina ile yollarını kesin olarak ayıracak. İtalyan kulübü, sözleşmesinin son yılına giren oyuncuyu uygun bir bonservis bedeli karşılığında satmayı planlıyor. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da devrede olduğu bu transfer süreci, İngiliz basınında da geniş yankı buldu.

Fakat Amrabat'ın transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. İTALYA'YA GİTTİLER!

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Manchester United, Amrabat'ı kadrosuna katmak için önemli bir adım attı. Haberde, İngiliz kulübünün temsilcilerinin transferi bitirmek için İtalya'ya giderek Fiorentina ile masaya oturduğu belirtildi.

Ayrıca, yıldız futbolcunun Manchester United'da forma giymek istediği ve bu nedenle Fenerbahçe, Galatasaray ve diğer kulüplerin tekliflerini geri çevirdiği açıklandı.

Kısa bir süre içinde Manchester United'ın oyuncunun bonservisini alması bekleniyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar