Arama

Fred: 'Takım İçin Yeniden Sahadayım

26/08/2024 08:21 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:01 | Okunma Sayısı : 841 | F Savcı


Fred: 'Takım İçin Yeniden Sahadayım

Fenerbahçe'nin Rizespor karşısında hat-trick yaparak yıldızlaşan ismi Fred, maçın ardından duygularını paylaştı.

Fred, yaptığı açıklamada, "Sahaya geri döndüğüm için çok mutluyum. Sakatlık dönemim zorlu geçti, ancak şimdi tamamen iyileştim ve takıma yeniden katkı sağlayabildiğim için memnunum. Kariyerimdeki ilk hat-trick'imi burada gerçekleştirdim, bu benim için özel bir an. Attığım 3 golle takıma katkı sağladığım için gerçekten mutluyum. Bugün önemli bir adım attık, bu performansımızı sürdürmeliyiz." dedi.

Attığı gollerle ilgili konuşan Brezilyalı oyuncu, "Kariyerimdeki ilk hat-trick'imi gerçekleştirmek büyük bir mutluluk. Takım olarak da iyi bir adım attık. Güçlü bir rakibe karşı oynadık ve bu galibiyet bizim için değerli. Cuma günü yeni bir sınavımız var ve o maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız." ifadelerini kullandı.

"ŞANSLI NUMARAM"

Yeni forma numarasının kendisine şans getirdiğini vurgulayan Fred, "Eşim bu numarayı çok seviyor, Brezilya'da uğur getiren bir rakam olarak biliniyor. Yeni numaramla hat-trick yapmak gerçekten özel bir his. Umarım bu şans sezon boyunca benimle olur." diye konuştu.

"HER ZAMAN OYNAMAK İSTİYORUM"

Fred, takımın genel performansına da değinerek, "Takımdaki her oyuncu büyük bir kapasiteye sahip, sadece bana odaklanmamak gerekiyor. Herkes nasıl oynaması gerektiğini iyi biliyor, kaliteli bir kadromuz var. Elbette her maçta oynamak isterim, ancak oynamadığım zaman da yerime geçen oyuncular en az benim kadar iyi performans sergileyecektir. İyi bir takımız ve bu şekilde devam etmek istiyoruz. Ben buradayım ve her zaman sahada olmak istiyorum." şeklinde konuştu.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar