Arama

Nihat Kahveci’den Çarpıcı Fred Yorumu: Fenerbahçe Yönetimine Çağrı

26/08/2024 09:42 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:56 | Okunma Sayısı : 3288 | F Savcı


Nihat Kahveci’den Çarpıcı Fred Yorumu: Fenerbahçe Yönetimine Çağrı

Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor’u 5-0 gibi net bir skorla mağlup ederken, Fred attığı hat-trick ile maçın yıldızı oldu. Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, bu etkileyici performansın ardından Fred hakkında çarpıcı bir transfer iddiasında bulundu ve Fenerbahçe yönetimine önemli bir uyarıda bulundu.

Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında yaptığı değerlendirmede, Fred’in sözleşme durumuna dikkat çekerek, ara transfer döneminde Avrupa kulüplerinin radarına girebileceğini belirtti. Kahveci, "Fenerbahçe camiasına sesleniyorum, Fred’in sözleşmesinde ne kadar süre kaldığını bilmiyorum ama bu performansla ara transfer döneminde kapı çalınır," dedi.

Kahveci, Fred’in Rizespor maçındaki performansına hayran kaldığını dile getirerek, "Fred, bu maçta 3 gol atarak galibiyetin mimarı oldu. Onu oyundan aldıklarında, hemen korumaya almalı, sakatlık riskinden uzak tutmalılar. Fred, sahanın en diri ve en fit oyuncusuydu. Hem golleriyle hem de defansif katkısıyla mükemmel bir performans sergiledi. Kariyerinin en iyi maçını oynadı diyebilirim," ifadelerini kullandı.

Kahveci ayrıca, Fred’in Fenerbahçe’deki etkisinin büyük olduğunu vurgulayarak, "Fred sahada olduğunda Szymanski de başka bir seviyede oynuyor. İsmail zaten iyi ama Fred ile birlikte oyun bambaşka bir hale geliyor. Fred’in bu performansını alkışlıyorum. Fenerbahçe yönetimi, bu oyuncuyu elinde tutmak için her şeyi yapmalı," şeklinde konuştu.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar