Arama

Mourinho O Yıldızı İstiyor! Fenerbahçe Harekete Geçti

21/08/2024 09:20 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:00 | Okunma Sayısı : 3972 | F Savcı


Mourinho O Yıldızı İstiyor! Fenerbahçe Harekete Geçti

Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun talepleri doğrultusunda sarı-lacivertli yönetim, transfer sürecinde son hamlelerini yapmaya hazırlanıyor. Kontra Spor'un haberine göre, transferi sonuçlandırmak için şartların olgunlaşması bekleniyor.

FERDİ KADIĞOĞLU'NDA BRIGHTON SÜRPRİZİ

Fenerbahçe'de, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi için geri sayım başladı. Sarı-lacivertli yönetim, bu transferden elde edilecek bonservis geliriyle kadroyu güçlendirmek adına harekete geçti. Brighton, Fenerbahçe'ye bu hafta transferi bitirme çağrısı yaparken, Ferdi'nin takımdan ayrılma isteği de belirginleşti.

ORTA SAHA VE SOL BEK TAKVİYELERİ GÜNDEMDE

Fenerbahçe, Youssef En Nesyri ve Allan Saint-Maximin gibi önemli isimleri kadroya kattıktan sonra, sıradaki hamlesini orta saha ve sol bek bölgelerinde yapmayı planlıyor. Ferdi Kadıoğlu'nun satışından gelecek gelirle bu transferler için harcama limiti açılacak.

LEON GORETZKA ÖNCELİKTE

Fenerbahçe'nin orta saha için bir numaralı hedefi Bayern Münih'te kadro dışı kalan Leon Goretzka. Alman yıldızla bu hafta görüşmelerin başlaması planlanıyor. Bayern Münih, oyuncunun ayrılığına kolaylık sağlamaya hazır, ancak Fenerbahçe'nin Goretzka'nın maaşını karşılayabilmesi için ciddi bir çaba göstermesi gerekecek.

AMRABAT VE LO CELSO GÜNDEMDE

Sofyan Amrabat ve Giovani Lo Celso için de girişimler hız kazanıyor. Ferdi'nin takımdan ayrılması durumunda, sol bek transferi de öncelik kazanacak. Tottenham'ın sol beki Sergio Reguilon için Barcelona'nın da devrede olması işleri zorlaştırsa da Gent'in genç sol beki Archie Brown daha ulaşılabilir bir hedef olarak öne çıkıyor.

ARCHIE BROWN İÇİN PAZARLIK SÜRÜYOR

22 yaşındaki Brown için Gent 10 milyon Euro talep ediyor. Fenerbahçe, bu rakamı bonuslarla birlikte 7 milyon Euro seviyesine çekmeye çalışıyor. Alternatif isimler için de araştırmalar devam ediyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar