Arama

İstanbul'un dev kulübünden Raheem Sterling atağı! Transferde flaş gelişme...

21/08/2024 09:48 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:44 | Okunma Sayısı : 3217 | F Savcı


İstanbul'un dev kulübünden Raheem Sterling atağı! Transferde flaş gelişme...

Trendyol Süper Lig'de üçüncü haftanın başlamasına kısa bir süre kala, transfer çalışmaları hız kazanıyor. Takımlar kadrolarındaki son eksikleri tamamlamaya odaklanırken, İstanbul'un dev kulübü Fenerbahçe'den gelen Raheem Sterling hamlesi, futbol gündemini salladı. Chelsea'nin yıldız ismi Sterling'in, Türkiye'de forma giyme ihtimali futbolseverler arasında büyük yankı uyandırdı.

Fenerbahçe, transferde orta saha ve sol bek için çalışmalarını sürdürürken, İngiltere'den gelen bir iddia gündemi değiştirdi: Raheem Sterling. Daha önce de Sarı-Lacivertliler’in radarına giren ancak bir gelişme kaydedilemeyen Sterling transferi, İngiliz basınında yeniden gündeme oturdu.

Chelsea'de Gözden Düşen Yıldız

Chelsea’nin yeni menajeri Enzo Maresca, Pedro Neto ve Cole Palmer gibi isimleri kadrosuna kattıktan sonra, Sterling’i gözden çıkardığı belirtiliyor. Sterling, sezonun ilk haftasında Manchester City ile oynanan maçta da kadroya alınmadı, bu da ayrılık ihtimallerini artırdı.

Milli Takım ve Kiralık İhtimali

Sterling, İngiltere Milli Takımı’ndaki yerini yeniden kazanmak için düzenli forma giymeye istekli. Bu nedenle, başarılı oyuncunun kiralık olarak başka bir takıma gitmeye sıcak bakabileceği ifade ediliyor. Fenerbahçe'nin, Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğü ve ilk 11’de daha fazla oynama şansı gibi avantajlarla Sterling'i ikna etme ihtimali bulunuyor.

Sterling'in Geçen Sezonki Performansı

Geçen sezon Chelsea formasıyla 43 resmi maça çıkan 29 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu, 10 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi. Şimdi ise, Fenerbahçe'nin bu yıldız ismi kadrosuna katıp katamayacağı merakla bekleniyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar