Arama

Takım arkadaşlarına veda etti, tesislerden ayrıldı.

21/08/2024 10:34 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:46 | Okunma Sayısı : 2870 | F Savcı


Takım arkadaşlarına veda etti, tesislerden ayrıldı.

Fenerbahçe, Joao Pedro'nun sözleşmesinin karşılıklı anlaşma yoluyla feshedildiğini resmen duyurdu. Ayrılık kararının ardından Pedro, takım arkadaşlarıyla vedalaşarak tesislerden ayrıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz João Pedro ile karşılıklı anlaşarak sözleşmemizi feshetmiş bulunuyoruz. Kendisine kariyerinde başarılar diliyoruz," ifadelerine yer verildi.

FENERBAHÇE'DEKİ PERFORMANSI

Joao Pedro, Fenerbahçe'ye 2022 yazında Cagliari'den transfer edilmişti. Sarı-lacivertli formayla çıktığı 28 maçta 5 gol kaydeden Pedro, geçen sezon kiralık olarak Gremio'da da forma giymişti.

Joao Pedro Kimdir?

João Pedro Geraldino dos Santos Galvão, 9 Mart 1992'de Brezilya'nın Ipatinga şehrinde doğan ve hücum hattında görev yapan bir futbolcudur. Kariyerine Brezilya'nın Atletico Mineiro takımında başlayan Joao Pedro, genç yaşlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 2010 yılında Atletico Mineiro formasıyla profesyonel kariyerine adım atan Pedro, 2013 yılında İtalyan kulübü Palermo'ya transfer oldu.

İtalya'daki ilk deneyimi sonrası Brezilya'ya geri dönen Pedro, Santos ve Estoril Praia gibi takımlarda forma giydi. Ancak kariyerinin dönüm noktası, 2014 yılında Serie A ekibi Cagliari'ye transfer olmasıyla gerçekleşti. Cagliari'de oynadığı yıllar boyunca kulübün vazgeçilmez oyuncularından biri haline geldi ve kaptanlık görevini üstlendi. Cagliari forması altında 250’den fazla maça çıkarak takımın en önemli isimlerinden biri oldu.

2022 yılında, Joao Pedro'nun yetenekleri Fenerbahçe'nin dikkatini çekti ve sarı-lacivertliler, Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna kattı. Fenerbahçe'deki ilk sezonunda beklentilerin altında kalmasına rağmen, zaman zaman kritik anlarda sahneye çıkarak takımına katkı sağladı. Ancak, sezonun ardından Gremio'ya kiralanan Pedro, orada da istediği performansı sergileyemedi. Fenerbahçe'de toplam 28 maça çıkan Joao Pedro, 5 gol kaydetti.

Kariyerinde birçok farklı ülkede top koşturan Joao Pedro, teknik becerileri, oyun zekası ve golcülüğüyle tanınan bir oyuncudur. Çift vatandaşlığı bulunan Pedro, Brezilya'nın yanı sıra İtalya Milli Takımı'nın formasını da giydi. Son olarak Fenerbahçe ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Joao Pedro, futbol kariyerine yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar